“‘Radio 1’ bashkë me Portalin ‘Njeshi’ vijnë në tregun mbarëshqiptarë medial, si kërkesë imediate e kohës, në një periudhë kur vendit e veçanërisht rrafshit të dukagjinit u mungon një platformë dhe ofertë e tillë, një media familjare.”

Are you the one we have been looking for for so long?

About Us