Kopshti Im ofron një varg zgjidhjesh të thjeshta deri në ato komplekse për individë apo grupe, të lokacioneve rezidenciale ose komerciale.

– SHËRBIME REZIDENCIALE – Kopshti Im kushton kujdes të veçantë ndaj shërbimeve rezidenciale në aspektin personal dhe profesional.
– RIMODELIM – Bëjmë rimodelim komplet të kopshteve, oborreve apo hapësirave të ndryshme.
– KOPSHTARI – Kopshti Im ofron shërbime me përpikmëri të jashtëzakonshme kopshtarie, duke mundësuar transformime nga më të ndryshmet.
– PASTRIM & RENOVIM – Me punë, përkushtim dhe kreativitet pastrojmë dhe renovojmë hapësirat tuaja.

Are you the one we have been looking for for so long?

About Us