*Lojë e zhvilluar me përkushtim dhe dashuri, për të krijuar harmoni për ju dhe rrethin tuaj.
*E përbërë nga 5 kategori të ndryshme të pyetjeve.
*Mbi 6000 pyetje të përpiluara me përkushtimin më të madh.
*Luaj vetëm, duke testuar vetën, gjithashtu sfido shoqërinë duke luajtur me një(1), dy(2) apo tre(3) shokë në të njejtën kohë.
*Shpërblehu me monedha pas gjdo fitoreje.
Sfidoni miqtë apo të huajt në këtë aplikacion të gjithëanshëm të pyetjeve të shumta nga kategoritë: SPORT, TEKNOLOGJI, ARGËTIM, MUZIKË & ART, GJEOGRAFI & HISTORI.Çfar vale perdorin radarët? Cili ishte telefoni i parë me teknologji ‘touchscreen’? Nga çka ishte i ndertuar mausi i parë? Cila nga këto kompani të njohura shet kompjutera Gaming? Si quhet tasti që paraqitet në Windows por jo në Mac? Kush e zbuloi Gravitetin? Ku gjindej mesopotamia e vjetër? Cili është mbreti më i famshëm i Epirit? Në cilin vit u fundos Titaniku? Cilën frymë artistike e filloi Claude Monet? Kush e ka krijuar pikturën e njohur Amerikane “American Gothic”? Kur vdiq Xhyzepe Verdi? Kur u formua grupi ‘Red Hot Chili Peppers’? Si kishte nofkën magjistari Harry Hudini? Kush ia preu veshin artistit Van Gogh? Kush ishte Presidenti i parë i Afrikës Jugore? Kush e piktoroi veprën Guernica? Sa gola shënoi futbollisti Gary Lineker për Anglinë? Sa lojtarë ka një ekip i Rugby? Kush fitoi Tour de France 2013? Cilin qytet përfaqëson ekipi Amerikan i basketbollit ‘The Bulls’?Poashtu mund të përdorni ndihmat si :
* 50/50 – A doni të eliminoni dy përgjigje që janë të gabuara? Në një farë mënyre, ju keni të paktën 50% shans për të qëlluar përgjigjen e duhur.
* Qëllo të saktën – Vetëm një përgjigje e saktë për të fituar? Përdorni këtë si litar shpëtimi për të gjetur përgjigjen e saktëPërveç kësaj, ju do të zbuloni nëse keni të drejtë ose gabim për çështjen. Pra, jo vetëm që nxitni personin e konkurrencës në ju – por gjithashtu mësoni diçka.Kënaqu duke luajtur BEST QUIZ!

Are you the one we have been looking for for so long?

About Us